سفارش تبلیغ
صبا ویژن
به نعمت پروردگارتان ـ عزّوجلّ ـ اعتراف کنید و از همه گناهانتان به سویش توبه نمایید که خداوند، بندگان سپاسگزارش را دوست دارد. [رسول خدا صلی الله علیه و آله]
مشخصات مدیروبلاگ
 
هانی[0]

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
مهر 90[8] آبان 90[5]
وبلاگهای مرتبط
 
شرکت داده پردازی آرون
کاربردهای شبکه های اجتماعی
امنیت وب
متن باز
درباره cms +
شبکه های رایانه ای
فناوری رسانه
شبکه های اجتماعی مجازی
شبکه های ارتباطات اجتماعی
مشاوره و بازاریابی سایتهای اینترنتی
تکنولوژی موبایل
امنیت جوملا
مشاوره در زمینه طراحی سایت
نرم انرم افزارهای تحت وب
اخبار روز فناوری اطلاعات it
گرافیک وب
رسانه دیجیتال
روابط عمومی الکترونیک
معرفی رشته های دانشگاهی it
معرفی رشته های دانشگاهی ict
طراحی فروشگاه اینترنتی
فروش اینترنتی
کسب و درامد اینترنتی
دنیای مجازی تکنولوژی
مشاوره در زمینه طراحی سایت
خدمات طراحی وب سایت
مزایای جوملا
استانداردهای وب سایت
هاست و دامنه
پشتیبانی وب
مخابرات
جدیدترین گیم ها
آشنایی با شبکه ها ی اجتماعی
دنیای طراحی سایتهای حرفه ای
جامعه انلاین وشبکه های اجتماعی
فواید شبکه های اجتماعی
آموزش طراحی سایت
تکنولوژی کد باز
توریسم مجازی
طراحی حرفه ای ترین سایتها
استانداردهای طراحی سایت
شرکت داده پردازی آرون [0] آرشیو پیوند روزانه [1]
وب سایتهای برتر
 
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

هنوز با وجود موفقیت اندروید به عنوان یک سیستم‌عامل برای تلفن‌های هوشمند، برخی مسایل منفی در چشم انداز آینده این سیستم‌عامل درحال ظهور است. همان محبوبیتی که اندرید را به مقام برجسته‌ای در بازار گوشی‌های هوشمند رسانده است، باعث جلب توجه ناخواسته هکرها، مجرمان کامپیوتری، و سازندگان بدافزارها شده است.این افراد به جایی می‌روند که موقعیت‌هایی برای سواستفاده در حال رشد باشد.

یک متخصص IT چه کاری باید انجام دهد تا دستگاه اندرویدی‌اش در برابر حملات امن باقی بماند؟ از آنجایی که راه 100% برای امنیت تلفن همراه وجود ندارد (و احتمالا هرگز وجود نخواهد داشت)، در اینجا چند نکته امنیتی ذکر می‌شود که در امن نگاه داشتن گوشی‌های اندرویدی در برابر بدافزار و دیگر نرم‌افزارهای این چنینی مفید است.

1. بررسی دوباره رمز عبور: کاربران ناوارد اغلب ضعیف‌ترین حلقه در زنجیره امنیت IT هستند، و هیچ چیز بدیهی‌تر و مخرب تر از استفاده از رمز عبور مناسب نیست.

2. تکالیف در منزل، قبل از نصب اپلیکیشن ها: پیش از اینکه نرم‌افزاری را برای تلفن هوشمند خود دانلود کنید، بایستی بازخورد و نظرات کاربران درباره نرم‌افزار را بررسی کنید و احتمالا جست‌وجوی اینترنتی سریعی‌ای انجام دهید. یا اینکه هر دو را انجام دهید تا اطمینان یابید که آن نرم‌افزار قانونی و قابل استفاده است.

3. راه‌حل‌های امنیتی گوشی‌های همراه: تعدادی از شرکت‌های امنیتی نرم‌افزارهایی را برای امنیت تلفن‌های همراه ارایه کرده‌اند، مانند Trend Micro، ESET، McAfee، Symantec، و Webroot. تمام اینها حمایتی یکسان علیه تهدیدات را ارایه نمی‌کنند یا تعداد ویژگی‌های یکسانی را پیشنهاد نمی‌کنند، اما بیشتر نرم‌افزارهای امنیتی پیچیده بایستی مسیر خود را در آینده‌ای نزدیک در تلفن‌های همراه بجویند.

4. مدیریت دسترسی‌ها: اندروید به شکل شگفت‌انگیزی سیستم‌عاملی قدرتمند و قابل انعطاف است، اما همان استقلال و کنترل نیز برای سازندگان بدافزارها فرصت‌های بیشتری برای خرابکاری فراهم می‌کند که ناشی از پیکربندی اشتباه گوشی‌ها است، به ویژه زمانی که موضوع دسترسی نرم‌افزار مطرح می‌شود. زمانی که می‌خواهید نرم‌افزار جدیدی را نصب نمایید، اندروید در پیغامی لیستی از تمام سرویس‌های گوشی که نرم‌افزار قرار است به آنها دسترسی داشته باشد را نشان می‌دهد. اگر نرم‌افزاری جدید دسترسی به چیزی را تقاضا می‌کند که غیرعادی به نظر می‌رسد (مانند اینکه یک برنامه ستاره‌شناسی دسترسی به تماس‌های پست الکترونیک‌تان را تقاضا کند) شما بایستی نصب را لغو نمایید تا اینکه از قانونی بودن نرم‌افزار اطمینان حاصل نمایید.

5. مسدودسازی نرم‌افزارهای خارج از اندروید مارکت: برخلاف فروشگاه نرم‌افزاری اپل که به عنوان اولین نقطه برای نرم‌افزارهای گوشی استفاده می‌شود، اندروید به کاربران اجازه می‌دهد که نرم‌افزارهای دانلود شده از وب‌سایت‌هایی غیر از اندروید مارکت را نصب نمایند. این انعطاف در برخی موارد ضروری است، اما بیشتر کاربران نیازی ندارند که نرم‌افزارها را از همه‌جا دانلود نمایند. محدودسازی دانلود نرم‌افزار به اندروید مارکت باعث ارتقای اندکی در امنیت می‌شود، اما این روش نیز مصون از خطا نیست، به صورتی که خود اندروید مارکت تصادفا نرم‌افزارهای آلوده به بدافزار را به کاربران ارایه کرده است.

6. غیرفعال‌ کردن اتصال خودکار وای-فای: دسترسی به اینترنت بی‌سیم مجانی در مکان‌های عمومی تجربه مفیدی است، اما همچنین ریسک ارسال داده‌ها و اطلاعات از گوشی شما به سرورهای نامطمئن را به همراه دارد. امکان دارد تمام نسخه‌های سیستم‌عامل اندروید یا گوشی‌ها این قابلیت را نداشته باشند، اما بایستی گزینه‌ مربوطه را در قسمت تنظیمات دستگاه اندرویدی‌تان، در تب Wireless & Network غیرفعال نمایید. تنها به اینترنت بی‌سیم امن و یا مورد اطمینان متصل شوید.


  

دربازار داغ سیستم عامل های موبایل، چند سالی هست که رقیبان نمی توانند به اندروید و آی او اس برسند. اگرچه در این اواخر ویندوز فون هم نام خود را مطرح ساخته است. تفاوت اصلی این سیستم عامل ها بر سر دو چیز است. اول رابط کاربر شان و دیگری اپلیکیشن های آن ها. اندروید به طور مداوم سعی می کند اینترفیس خود را تغییر داده و آن را جذاب تر کند. در حالی که آی او اس سعی کرده تم اصلی اش را حفظ کند و بیشتر روی توانایی های فنی مانور دهد.

در این میان به تازگی نام سیستم عاملی مطرح شده که سعی می کند همه این مشخصات را با هم داشته باشد. نامش گرید او اس و اهل سرزمین متن باز است. گرید او اس سیستم عاملی است که سعی کرده رابط کاربری لمسی را دوباره طراحی کند. همین باعث شده که شکل و شمایلش شبیه هیچ یک از سیستم عامل های موجود نباشد. رابط کاربری این سیستم عامل زیبا، هوشمند، انعطاف پذیر و تا سطح بالایی اجتماعی است. متحرک و انیمیشنی بودن این رابط و سادگی استفاده از آن را می توان دیگر مزایای گرید او اس بر شمرد.

اما یک ویژگی باعث شده که Grid هنوز نیامده، هزاران اپلیکیشن داشته باشد و آن استفاده از هسته اندروید است. شرکت فیوژن گاراژ معتقد است که با استفاده از هسته اندروید انعطاف پذیری و امنیت سیستم عاملش را تامین کرده است. البته وقتی به سایت این شرکت مراجعه می کنیم، می بینیم که اطلاعات در مورد این سیستم عامل به همین دو پاراگراف ختم می شود. فعلا چیزی درباره توسعه و ویژگی های دیگر گرید او اس در دسترس نیست.

- دستگاه هایی که گرید او اس را اجرا می کنند

Grid4.jpg

در این مورد اول از همه باید به اسمارتفون Grid 4 اشاره کرد. این اسمارتفون 4 اینچ صفحه نمایش، 9.6 میلیمتر ضخامت و 137 گرم وزن دارد. حافظه داخلی آن 16 گیگابایت است و از پردازنده ای تک هسته ای یک گیگاهرتزی استفاده می کند. رم آن هم 512 مگابایت می باشد. باتری 1300 میلی آمپر، دوربین 5 مگاپیکسلی، ضبط ویدئو با کیفیت 720p و ژیروسکوپ و سایر سنسور های متداول، دیگر امکانات سخت افزاری این تلفن را تشکیل می دهند. و این بود گرید 4 در یک بند!

grid-10-2.jpg

Grid 10 هم دومین دستگاه مبتنی بر گرید او اس است. این تبلت آمده تا توانایی های اینترفیس این سیستم عامل را روی صفحات بزرگ به نمایش بگذارد. صفحه نمایش 10.1 اینچی، 14 میلیمتر ضخامت و 689 گرم وزن باعث شده تا با یک تبلت همه رقم حجیم مواجه باشیم. البته پردازنده 2 هسته ای تگرا 2 با فرکانس 1 گیگاهرتز و 512 مگابایت رم، می توانند کمی شما را امیدوار کنند. رزولوشن مانیتور در حد کاملا مناسبی است و برابر 1366 در 768 پیکسل می باشد. اما همین مانیتور ما را با یک سوال بزرگ مواجه می کند. آیا ردیابی فقط چهار انگشت تمامی انتظارات را از این صفحه لمسی بر آورده می کند؟

- سخن آخر:

اگر موفق به دیدن ویدئو هایی از نحوه کار این سیستم عامل شده باشید، در می یابید که رابط کاربری گاهی نرم تر و روان تر از خود هانی کام اجرا می شود! این نکته ای است که کاملا قابل تشخیص است و پتانسیل بالای این سیستم عامل در مدیریت اینترفیس را نشان می دهد. اگر همین نکته را با زیبایی و سادگی رابط کاربری مخلوط کنیم به این نتیجه می رسیم که حتما باید منتظر اجرای گرید او اس روی سایر دستگاه ها هم باشیم.

 در حال حاضر اطلاعات کم و ناقصی در مورد این سیستم عامل موجود است. اما انتظار می رود طی چند ماه آینده خبر های برجسته تری در مورد گرید او اس بشنویم. اگر این او اس بتواند در دنیای واقعی هم به خوبی عمل کند، آن وقت شاید تا چند سال آینده، شاهد پدید آمدن نسل های جدیدی از اندروید باشیم. اگر چه رقابت با هانی کام مشکل به نظر می رسد و برای قضاوت نهایی باید منتظر ماند.

  

در گواهی عضویت ایرانسل که به امضای همدون توره –دبیرکل اتحادیه بین المللی مخابرات- رسیده، آمده: امیدواریم این واقعه مهم باعث تقویت روز افزون روابط و همکاری آن شرکت با دیگر اعضای اتحادیه جهانی مخابرات شود.

 


ITU یکی از اتحادیه های تخصصی وابسته به سازمان ملل متحد در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده که 192 کشور و بالغ بر 700 سازمان بین المللی و منطقه ای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و مطالعات آکادمیک مربوطه، در قالب اعضای اصلی و اعضای وابسته در این اتحادیه حضور دارند. به همین دلیل ITU بستری منحصر به فرد و قابل اطمینان برای فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فراهم ساخته تا سازمانها، موسسات و شرکت های دولتی و خصوصی بتوانند مسائل و موضوعات مهم این حوزه را در آن به اشتراک گذاشته و به تبادل نظر بپردازند

 


  

رقابت در دنیای تبلت ها بسیار تنگاتنگ است رقابتی که با ورود ipad توسط اپل آغاز شد و هنوز هم ادامه دارد. بازار تبلت ها آنقدر جذاب است که حتی سایت آمازون هم تبلت مخصوص خود را معرفی و به زودی روانه بازار می‌کند.

مشخصه بارز تبلت 7 اینچی kindle fire قیمت مناسب و 199 دلاری آن بود که در همان 5 روز اول 250 هزار درخواست خرید از سوی کاربران به آمازون ارایه شد و این روند همچنان ادامه دارد. با ارایه تبلت کیندل فایر 199 دلاری شرکت لنوو هم دست به کار شد و برای اینکه از قافله عقب نماند تبلت هفت اینچی خود موسوم به IdeaPad A1 را با قیمت 199 دلار به بازار روانه خواهد کرد.


IdeaPad A1 در تقابل با kindle fire علاوه بر قیمت دارای امکانات مناسبی هم هست. یک تبلت با صفحه نمایشگر 7 اینچی مالتی تاچ با رزولوشن 1024×600 پیکسل است که یک پردازنده تک هسته ای TI OMAP 3622 از نوع یک گیگا هرتزی در قلب آن می‌تپد و با 512 مگابایت رم امکان نصب برنامه و بازی بیشتری را به دارنده آن می‌دهد.

این تبلت با ضخامت 11?9 میلی‌متر و وزن 400 گرم مقبول به نظر می‌رسد و دو دوربین 2 مگا پیکسلی برای تماس‌های ویدیویی و 5 مگا پیکسلی جهت عکاسی از امکانات دیگری است که Lenovo برای این تبلت در نظر گرفته است.


  
  
   1   2      >