سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
مشخصات مدیروبلاگ
 
هانی[0]

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
مهر 90[8] آبان 90[5]
وبلاگهای مرتبط
 
شرکت داده پردازی آرون
کاربردهای شبکه های اجتماعی
امنیت وب
متن باز
درباره cms +
شبکه های رایانه ای
فناوری رسانه
شبکه های اجتماعی مجازی
شبکه های ارتباطات اجتماعی
مشاوره و بازاریابی سایتهای اینترنتی
تکنولوژی موبایل
امنیت جوملا
مشاوره در زمینه طراحی سایت
نرم انرم افزارهای تحت وب
اخبار روز فناوری اطلاعات it
گرافیک وب
رسانه دیجیتال
روابط عمومی الکترونیک
معرفی رشته های دانشگاهی it
معرفی رشته های دانشگاهی ict
طراحی فروشگاه اینترنتی
فروش اینترنتی
کسب و درامد اینترنتی
دنیای مجازی تکنولوژی
مشاوره در زمینه طراحی سایت
خدمات طراحی وب سایت
مزایای جوملا
استانداردهای وب سایت
هاست و دامنه
پشتیبانی وب
مخابرات
جدیدترین گیم ها
آشنایی با شبکه ها ی اجتماعی
دنیای طراحی سایتهای حرفه ای
جامعه انلاین وشبکه های اجتماعی
فواید شبکه های اجتماعی
آموزش طراحی سایت
تکنولوژی کد باز
توریسم مجازی
طراحی حرفه ای ترین سایتها
استانداردهای طراحی سایت
شرکت داده پردازی آرون [0] آرشیو پیوند روزانه [1]
وب سایتهای برتر
 
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

دربازار داغ سیستم عامل های موبایل، چند سالی هست که رقیبان نمی توانند به اندروید و آی او اس برسند. اگرچه در این اواخر ویندوز فون هم نام خود را مطرح ساخته است. تفاوت اصلی این سیستم عامل ها بر سر دو چیز است. اول رابط کاربر شان و دیگری اپلیکیشن های آن ها. اندروید به طور مداوم سعی می کند اینترفیس خود را تغییر داده و آن را جذاب تر کند. در حالی که آی او اس سعی کرده تم اصلی اش را حفظ کند و بیشتر روی توانایی های فنی مانور دهد.

در این میان به تازگی نام سیستم عاملی مطرح شده که سعی می کند همه این مشخصات را با هم داشته باشد. نامش گرید او اس و اهل سرزمین متن باز است. گرید او اس سیستم عاملی است که سعی کرده رابط کاربری لمسی را دوباره طراحی کند. همین باعث شده که شکل و شمایلش شبیه هیچ یک از سیستم عامل های موجود نباشد. رابط کاربری این سیستم عامل زیبا، هوشمند، انعطاف پذیر و تا سطح بالایی اجتماعی است. متحرک و انیمیشنی بودن این رابط و سادگی استفاده از آن را می توان دیگر مزایای گرید او اس بر شمرد.

اما یک ویژگی باعث شده که Grid هنوز نیامده، هزاران اپلیکیشن داشته باشد و آن استفاده از هسته اندروید است. شرکت فیوژن گاراژ معتقد است که با استفاده از هسته اندروید انعطاف پذیری و امنیت سیستم عاملش را تامین کرده است. البته وقتی به سایت این شرکت مراجعه می کنیم، می بینیم که اطلاعات در مورد این سیستم عامل به همین دو پاراگراف ختم می شود. فعلا چیزی درباره توسعه و ویژگی های دیگر گرید او اس در دسترس نیست.

- دستگاه هایی که گرید او اس را اجرا می کنند

Grid4.jpg

در این مورد اول از همه باید به اسمارتفون Grid 4 اشاره کرد. این اسمارتفون 4 اینچ صفحه نمایش، 9.6 میلیمتر ضخامت و 137 گرم وزن دارد. حافظه داخلی آن 16 گیگابایت است و از پردازنده ای تک هسته ای یک گیگاهرتزی استفاده می کند. رم آن هم 512 مگابایت می باشد. باتری 1300 میلی آمپر، دوربین 5 مگاپیکسلی، ضبط ویدئو با کیفیت 720p و ژیروسکوپ و سایر سنسور های متداول، دیگر امکانات سخت افزاری این تلفن را تشکیل می دهند. و این بود گرید 4 در یک بند!

grid-10-2.jpg

Grid 10 هم دومین دستگاه مبتنی بر گرید او اس است. این تبلت آمده تا توانایی های اینترفیس این سیستم عامل را روی صفحات بزرگ به نمایش بگذارد. صفحه نمایش 10.1 اینچی، 14 میلیمتر ضخامت و 689 گرم وزن باعث شده تا با یک تبلت همه رقم حجیم مواجه باشیم. البته پردازنده 2 هسته ای تگرا 2 با فرکانس 1 گیگاهرتز و 512 مگابایت رم، می توانند کمی شما را امیدوار کنند. رزولوشن مانیتور در حد کاملا مناسبی است و برابر 1366 در 768 پیکسل می باشد. اما همین مانیتور ما را با یک سوال بزرگ مواجه می کند. آیا ردیابی فقط چهار انگشت تمامی انتظارات را از این صفحه لمسی بر آورده می کند؟

- سخن آخر:

اگر موفق به دیدن ویدئو هایی از نحوه کار این سیستم عامل شده باشید، در می یابید که رابط کاربری گاهی نرم تر و روان تر از خود هانی کام اجرا می شود! این نکته ای است که کاملا قابل تشخیص است و پتانسیل بالای این سیستم عامل در مدیریت اینترفیس را نشان می دهد. اگر همین نکته را با زیبایی و سادگی رابط کاربری مخلوط کنیم به این نتیجه می رسیم که حتما باید منتظر اجرای گرید او اس روی سایر دستگاه ها هم باشیم.

 در حال حاضر اطلاعات کم و ناقصی در مورد این سیستم عامل موجود است. اما انتظار می رود طی چند ماه آینده خبر های برجسته تری در مورد گرید او اس بشنویم. اگر این او اس بتواند در دنیای واقعی هم به خوبی عمل کند، آن وقت شاید تا چند سال آینده، شاهد پدید آمدن نسل های جدیدی از اندروید باشیم. اگر چه رقابت با هانی کام مشکل به نظر می رسد و برای قضاوت نهایی باید منتظر ماند.